dimecres, 4 de novembre del 2009

Apunts 4/11/2009

Google Docs

  • Serveix per a publicar documents sense la necesitat d'anar creant i enviants. Pot ser privat o públic, exemple: suro.
Com crear un document i invitar usuaris
  • Per enviar documents hem de tenir un compte de Gmail i la pàgina de Google Docs: http://docs.google.com
  • Per crear un documents, anem a crear document i si volem invitar a una persona anem a comparteix - envitar usuaris...
Pràctica realitzada a classe:
  • Hem realitzat una pràctica a classe que ha consistit en crear un document de google docs " pastís de xocolata". Cada una del grup ha fet una intervenció sobre aquest tema. Aquesta pràctica ha consistit per poder observar com es pot convidar a les companyes i com totes poden anar participant i anar editan el document. " Pastis de xocolata "
  • Hem realitzat una segona pràctica que ha consistit en crear una presentació en google docs, on també hem participat totes les companyes del grup ( Núria Comajoan, Laura Morales, Leticia Ribes, Cora Nicolás ). " Pastís de xocolata "
  1. Per crear una presentació hem de anar Fitxer - Nou - Presentació
  2. Anar realitzant la presentació i cada cop que es crea una diaposituva, has de guardar, per tal de que totes les companyes puguin veure els canvis realizats.
  • Hem realitzat una tercera pràctica que ha consistit en crear un full de càlcul i participar les companyes del grup.Una de les companyes ha creat un qüestionari i la resta de companyes a contestat les preguntes i la companya que ha creat el qüestionari ha rebut les respostes i les ha adjuntat en un full de càlcul. " Pastís de xocolata "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada